Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες το roadster είναι βαμμένο σε ασημί χρώμα.

Πουλάει Ferrari F355 Spider ο Shaquille O`Neal

3.540 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2020)

Η μεταχειρισμένη Ferrari F355 Spider που βλέπετε βρίσκεται προς πώληση, όντας ειδικά διαμορφωμένη για να χωράει μέσα έναν... «γίγαντα». Τόσο μεγάλο όσο ο ιδιοκτήτης της, ο Shaquille O`Neal!

Για όσους γνωρίζουν τον Shaquille O`Neal καταλαβαίνουν πως δε μιλάμε απλά για έναν μεγαλόσωμο άνδρα, αλλά για ένα «γίγαντα» περί τα 2 μέτρα και 16 εκατοστά και με όγκο πολύ μεγαλύτερο από κάθε άλλου μεγαλοσώμου άνδρα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που η Ferrari για να καταστήσει ικανή τη συγκεκριμένη F355 Spider να χωρέσει τον «Shaq», αφαίρεσε την μαλακή οροφή και εγκατέστησε το ρεζερβουάρ μπροστά προκειμένου να κερδίσει περισσότερο χώρο για τα καθίσματα.
 
Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες το roadster είναι βαμμένο σε ασημί χρώμα. Μάλιστα ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ παρήγγειλε αγωνιστικά καθίσματα, με το έμβλημα του Superman να δεσπόζει στα προσκέφαλα. Για αυτούς που δεν είναι μυημένοι στο ΝΒΑ, κατά τη διάρκεια των πρωταρχικών του χρόνων, ο O`Neal είχε το παρατσούκλι «Superman».
 
Σύμφωνα με την αγγελία του παλαίμαχου σέντερ η F355 έχει μόνο 7.400 μίλια στο κοντέρ, δηλαδή περίπου 11.909 χιλιόμετρα. Πίσω από τα καθίσματα εδράζει ο V8 3,5 λίτρων κινητήρας που προσφέρει 379 ίππους και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων F1, στέλνοντας την ισχύ στους πίσω τροχούς.
 
Η αγγελία βρίσκεται στο Bring-a-Trailer και μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσφορά που έχει κατατεθεί αυτή τη στιγμή ανέρχεται στις 48.500 δολάρια 39.570 ευρώ περίπου.

Toyota
OPEL